YOU MATTER

Lieve Jij,

You Matter.

Soms denk je dat je er niet toe doet.
Maar dat klopt niet, You Matter.

 

En als je denkt dat niemand jou de moeite waard vindt, vergeet het maar: You Matter.

Wij hebben allemaal wel eens dit gevoel en anders wel die lieve vriend, vriendin, familielid of collega die er door heen zit.

Omdat iedereen liefde en aandacht verdient, hebben wij samen met Return 2 Sender de You Matter Box gecreëerd. Vol met spreuken die jou of iemand anders een warm gevoel en een papieren knuffel geven. Er zit een handig houten houdertje bij, zodat je zo vaak je wil naar de spreuk kunt kijken. 

Het kopen van de You Matter Box geeft een goed gevoel, omat jij er ook onbekenden meehelpt: "Something for you means everything to her" Return to Sender is in 2006 mede opgericht door Katja Schuurman. De missie is om met eerlijke en duurzame producten vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Jouw aankoop maakt een groot verschil en zorgt ervoor dat vele vrouwen een stap naar een beter leven kunnen maken.

De Box en kaartjes zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd papier van de lokta plant. Lees hier alles over het productieproces van Lokta papier. 

You matter geldt samengevat in de breedste zin van het woord: 

  • voor jou

  • degene aan wie je het geeft

  • deze vrouwen uit Nepal en

  • het milieu

 

Speciale noot voor Fabienne Mercé: 

“Leven is niet wachten tot de storm voorbij is, maar leren dansen in de regen”.

Deze spreuk zagen wij bij een fantastisch afstudeerproject op de Expo van het Hout & Meubileringcollege in Amsterdam. Wij werden er meteen door geraakt. Nadat wij begrepen dat deze talentvolle studente overleden was, wilden wij haar de spotlight geven, zodat You Matter ook voor haar geldt.

 

Wij hopen dat jij je mega geliefd gaat voelen, want dat verdien je:
You Matter.

 

Back to blog